Taller Dinamiques Antirepresives


Una exploració dels efectes no visibles de la repressió i desenvolupament de dinàmiques per a superar-les. porta roba còmoda i lleugera.


Després dels anys de militància; després de la ràbia i l'eufòria; les batalles, i els desallotjaments; els cops i pals, detencions, empresonaments i judicis...Percebem cada vegada més els efectes no visibles de la repressió: les cicatrius emocionals que deixa en els nostres col·lectius, i que les nostres cuirasses no assoleixen amagar completament.


Plantejar una lluita a llarg termini, que no doni per fet el cremi emocional i interpersonal dels nostres col·lectius, requereix un treball anti-repressiu que coneix i reconeix aquests efectes. Requereix eines i pràctiques col·lectives que ens permetin llençar cap a endavant amb força i sostenibilitat.


Dinàmiques Antirepresivas Treballen el tema de cuidar la nostra salut emocional de forma col·lectiva, i sobre la marxa. Treuen inspiració de la somaterapia de Roberto Freire, i d'una gran varietat de dinàmiques corporals com qi-gong, yoga, auto-defensa, dansa, massatge i digitopuntura, per a buscar eines que puguin formar part de les nostres lluites quotidianes i les nostres pràctiques col·lectives.


2 comentaris:

Sumpci ha dit...

M'agrada la vostra iniciativa. Voldria que em tinguessiu al corrent del que feu. Gràcies per les accions
i molts petons!

Sumpci ha dit...

M'agrada molt aquest tema. Voldria que em tinguereu al corrent del que es fa. Gràcies per la iniciativa i les accions que feu. Molts petons!